Onkin jo kulunut jonkin aikaa siitä kun olen teille kirjoitellut, mutta tyttäreni kauniit blogikuvat teksteineen ovat ilahduttaneet useampana päivänä, viikottain.Työkiireet ovat vieneet aikaani sen verran, että lyhyt lomabreikki oli viime viikolla ylityövapaiden muodossa mahdollista. Vuoden pimeimmän ajakohdan kynnyksellä, ajatuksissani liikkuu lähes päivittäin kaipaus aurinkoon ja lämpimään. Niinpä alkuviikosta katsoin Forecan Euroopan sääennusteita. Aurinkoisinta ja lämpimintä näytti olevan Ranskan rivieralla, Nizzassa. Lento ja hotelli oli varattu muutamassa minuutissa ja seuraavana aamuna istuin jo koneessa kohti Etelä-Eurooppaa.

Muistatkos kesän kuviamme ja matkakuulumisiamme Milanosta ja Nizzasta?  Nyt, lokakuun lopun kaupunkikuva näytti hieman koomiselta, kun paikalliset kävelivät talvisaappaat ja lämpöiset takit päällä ja turistit nauttivat auringon lämmöstä (n. 22 astetta) T-paidoissa ja shortseissa. Rohkeimmat paistattelivat päivää rannalla bikineissä. Hotellivirkailijan mukaan näin lämmintä ja aurinkoitsa tähän aikaan vuodesta ei ole Nizzassa ollut moneen vuoteen. Voi miten rentouttavaa oli istuskella rantabulevardin tuoleilla, nauttia lämmittävistä auringonsäteistä ja katsella edessä aukeavaa merinäkymää!  Ajatusten täydellinen nollaus työstä, kiireetön olotila valon ja lämmön kera…tulivat tarpeeseen. Viiden päivän irtiotto kiireen keskeltä teki todella hyvää. Suosittelen lämpimäsi:) Oletkos kokeillut vastaavaa?

I have been very busy in my job so it’s nice to write here again! Guess what I did last week! I just backed the packs and enjoyed the sunny days in Nice. The extempore trip was so lovely! I warmly recommend to do that kind of little trips some times. Trips give energy to survive to darker winter time. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>