Toivottavasti kukaan ei ole kyllästynyt mun Floridan matkan fiilistelyihin! ;) Jos joku on kuitenkin haukotellut matkakuvien äärellä, nyt tilanteeseen on tulossa muutos, sillä matkastory päättyy toistaiseksi tähän. Luvassa siis kuvia keskeltä lumihankia… mutta täytyy kyllä sanoa, että on se huippua kun ollaan taas voiton puolella: päivät pitänevät ja lumi kirkastuttaa kummasti.

I hope you haven’t got bored with my travel pictures! ;) But if someone has, happy news: the story is over now. So, in next posts will be snow etc. But actually I’m very happy because the days are longer -meaning the spring is soon here! :)

6 Responses to “Finnishing the travel story”

 1. NannaK says:

  Upeita kuvia! :)

  • daughter says:

   Tosi kiva kun kommentoit! :) Kiitoksia! Käväisin blogissasi ja bongasin sieltäkin kivoja reissukuvia! Oli varmasti myös sinulla ikimuistoinen joulureissu!? :)

   • NannaK says:

    Oli kyllä! Nyt on vaan jälleen matkakuume ihan järjetön! :) Onneksi voi lukea muiden blogeista kivoja juttuja!

    • daughter says:

     On niin huippua, kun nykyään niin monilla on ihania blogeja, joista voi tosiaan seurata mitä upeampia reissukuvia. Meikäläinenkin jo odottelee seuraavaa reissua… Tosin nyt kun on tullut lunta, tuntuu että ois vähän niin kuin reissussa. :D

 2. katsuja says:

  Floridan valokuviin ei voi kyllästyä koskaan! upeita kuvia, on ollut varmasti upea reissu teillä! Sinne ikävöin takaisin :)

  • daughter says:

   Toivottavasti pääset säkin nopeasti taas Floridaan!!! :) Kiitos Key West -vinkistä! Se oli tosi upee paikka! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>