Paluulennon aamu kirkastui taivaalla. Rentouttava ja aurinkoinen loma-aika on tältä erää ohi. Taidan vielä jossain välissä palailla lomatunnelmiin täällä blogin puolella sisustusaiheisten postausten kera.

Uusi matkustuskokemukseni Norwegianin lentoyhtiön kanssa saa minut vertailemaan halpalentoyhtiöiksi itseään markkinoivien yritysten koneessa suoritettavan palvelutoiminnan laatua ja hintaa aksellilla tyydyttävä-hyvä-kiitettävä.  Norwegianin istuintilat olivat tilavat ja siistit. Henkilökunnan palvelun laatutaso liikkui näillä lennoilla tyydyttävän ja hyvän välimaastossa. Kahvi (Nesafe-murukahvi), tee ja vesi maksoivat kukin kolme euroa ja sämpylän ja pienen juoman sai kymmenellä eurolla. Air Berlin ei veloita näistä tarjoiluista mitään ja Blue1:n tarjoilee samat tuotteet hieman edullisemmin. Matkatavaroiden ylikiloista Norwegian tuntuu olevan  mainituista yhtiöstä tarkin. Minullekin rapsahti max 20 ruumakilon lisäksi  4 kiloa ylimääräistä 32 euron lisähintaveloituksella. Lentomatkojen hintavertailu erilaisten lisämaksujen, aikajänteen ja tarjousaikojen ym. vuoksi muodostuukin sitten haasteellisemmaksi. Onko sinulla omaan kokemukseen perustuvia hyviä vertailuvinkkejä?

Turvallisesti jälleen kotimaassa ja työtehtävien äärellä. Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle:)

Back in the work again! The holiday was very nice and I think I’m going to make a couple of posts with the pictures. I wish you a great week! :)

2 Responses to “Flying back and comparing airlines”

 1. susanna89 says:

  Hyvää viikkoa!
  minä tykkäsin kovasti Norwegianista ja toivon mukaan keväällä/kesällä uudelleen sillä :)
  oletko lentänyt Ryanairilla? se on vähän ikävää kun sinne suunnitellaan milloin mitäkin erilaisia maksuja ja jopa seisomapaikkoja heh

  • mama says:

   Heissan,

   tyttärenikin matkusti Norwegianilla syksyllä Ouluun ja matkustuskokemus Norwegianilla miellytti:) Lippujen ostaminen netistä Norwegianilla hoituu helposti ja tekstiviestit asiakkaan kännykkään lähtöaamun ajantasaisista lentotiedoista on hyvä juttu:)
   Rynnairia en ole valinnut. Ystäväni on matkustanut Rynnairilla usein juuri erittäin halpojen lippujen vuoksi, mutta matkustusmukavuus ei kuulema ole ollut
   mielyttävimmästä päästä.Lentomatkoissaan säästetyn rahasumman ystävättäreni sanoo käyttävänsä esim. hyvään raintolaillaiseen kohdemaassa:) Onhan se hyvä, että on lentotarjontaa erilaisiin asiakastarpeisiin erilaisilla hinnoilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>