Nautin suunnattoman paljon, jos pääsen valmiiseen aamupalapöytään! Fort Lauderdalessa hotellimme alakerrassa oli bistro, jossa oli ihanan fresh aamupala! Läheskään kaikissa hotelleissa ei tarjoilla Yhdysvalloissa aamiaista vaan lähialueiden kahvilat tarjoavat aamupalaa. Kahdessa kolmesta hotellistamme oli kuitenkin mahdollisuus aamupalaan ja hyödynsimme sen. Toisessa hotellissa aamupala oli hyvin amerikkalainen: pekonia, makkaroita, munakasta ja vaaleaa leipää. Pöydän piristyksenä oli jogourtti, jossa oli mysliä ja hilloa. Olin todella iloinen kun hotellissa, jossa vietimme kuitenkin eniten öitä, oli tämä fresh aamupala! Bistro oli valtavan valoisa ja ihanasti sisustettu! Tätä aamupalaa ja miljöötä on kyllä ikävä! ;) Mietinkin juuri, että ehkä pitäisi ottaa muutamien ystävien ringin ja sopia vaikka sunnuntaibrunssi kerran kuussa. Kukin vastaisi siitä vuorollaan. Voisi olla hauskaa! Onko vapaaehtoisia?

I enjoy so much having a served breakfasst! :) It was fantastic to eat fresh food in Fort Lauderdale. The bistro was decorated very nicely. Ah, I miss that! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>