Yleensä rauhoitamme lauantaiaamut täysin, jotta saadaan nukuttua niin pitkään kuin kroppa vaatii. Päivä myös starttaillaan kaikessa rauhassa teekupposen ja jonkun kivan lehden äärellä. Tänään minua hymyilytti, miten valitsin mukin ja teepurnukan ihan sävy sävyyn. Sain purnukan muutamia vuosia sitten ystävältäni tuliaiseksi enkä ole raaskinut heittää sitä pois, koska se on niin kaunis! ;)

Usually we start saturdays slowly: we sleep as long as we want to and don’t watch the time when we eat breakfast. I smiled when I saw on the table that the mugs and tea caddy were the same colour. I got the lovely tea caddy from my friend and because it’s so beautiful I don’t want to throw it away. ;)

2 Responses to “My saturday morning”

  1. Susanna89 says:

    Hieno! ja kiva sisustuksessakin :) joo ei kaikkea raaski heittää pois

    • daughter says:

      :) Tommonen teepurkki on siitä kätevä, että siinä voi säilyttää muita teitä kun alkuperäiset loppuvat. Ihanaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>