Rakastan raikkaan tuoksuisia kosmetiikka- ja hygieniatuotteita. On ollut kuitenkin vaikea löytää top-tuoksuja. Barceloonassa löysin Rituals-nimisen konseptin, joka myy kaikkea ihanaa kylppäriin ja muutenkin kotiin. Matkalaukun kilorajoituksia uhmaten ostin muutaman putelin, koska tuoksut ovat niin mahtavia! Mandariini-minttu-käsisaippua on ollut ahkerassa käytössä ja se alkaakin pian jo loppua. Onnekseni huomasin, että brändillä on olemassa verkkokauppa, josta DHL toimittaa tuotteita myös Suomeen! :) Ensimmäinen tilaus on nyt sisällä ja malttamattomana odotan uusia ihania tuoksuja kotiin. Raikasta viikonloppua!

I love fresh cosmetics and hygiene producsts but I have had some difficulties in finding very nice products. In Barcelona we walked in to Rituals that sells all the lovely things to bathroom and home. I have used mandarin mint soap after that every day and it’s already running out. Luckyly I found Rituals webshop! They deliver to Finland so I have made my first order. Have a fresh weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>