Mistä yleensä varaatte reissatessanne hotellit? Itse olen hurahtanut booking.comiin, koska kuvat ovat selkeitä ja vastaavat hyvin kokemuksemme mukaan todellisuutta. Hinnat ovat yleensä edullisemmat kuin suoraan hotelleista varatessa ja itse varaamisprosess sujuu jouhevasti. Booking.comin hotellivalikoima on laaja. Toki myös esim. hotels.com on hyvä palvelu, mutta jotenkin booking.com on omasta mielestä jotenkin kauniimpi sivusto, heh.

Booking.comin kautta löysimme ihastuttavan Fort Lauderdalen B Ocean -hotellin. Se sijaitsi ihanasti rannalla, oli moderni ja satuimme saamaan vielä super-ihanan huoneen. Näkymät ulottuivat toisesta ikkunasta kaupungille ja merelle, toisesta avautui aava meri. Saavuimme hotelliin illalla pimeällä ja ai että oli ihana tunne herätä auringonnousun aikaan ja avata verhot, jolloin näkymät avautuivat ensimmäistä kertaa! :) Ihanaa iltaa!

Where do you book the hotels when you are travelling? I have used recently booking.com and that works very well! The pictures are great and it’s easy to use. From booking.com I also found our hotel, B Ocean Fort Lauderdale. We absolutely loved to stay there because the location on the beach was great and our room was superb! Have a nice evening! :)

2 Responses to “The holiday continued in the beach hotel”

  1. susanna89 says:

    Näyttää kivalta! yleensä oon mennyt matkatoimistojen matkoilla ja pari kertaa loma-asunnossa homeliday.comin kautta.. Mietin että seuraavan kerran voisi varata erikseen lennot+hotelli/asunto ja mielellään noin läheltä rantaa!
    Hyvää illanjatkoa

    • daughter says:

      :) Kun varaa itse lennot+hotellin, matkaan saa helposti tiettyä joustavuutta. Mekin tehtiin niin, että varattiin hotelli alku- ja loppumatkaan ja jätettiin siihen väliin pari yötä ilman etukäteishotellivarauksia. Suomessa oltiin aateltu, että Key Westissä käytäisiin vaan päiväseltään, mutta nyt kun oli tää pieni joustovara, jäätiinkin sinne yöks jne. Oli kyllä tosi kiva matkustaa silleen rennosti! Mutta toikin riippuu niin kohteesta… esim. jos matkustais mihin tahansa muuhun maahan Afrikassa kuin Etelä-Afrikkaan, lähtisin kyllä ilomielin matkatoimiston kautta. Se toisi tietynlaisen turvan tunteen. Kaunista päivää!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>