Tällaisena vapaapäivänä on ihana palata lomatunnelmiin sukeltamalla kuvameren sekaan. Silmiin pisti nämä hotellin kattoterassilla napsitut kuvat. Ai että kun oli kiva istuskella siellä katsellen kaupunginkattoja ja merta! Pikku hiljaa voisikin alkaa pohtia, josko sitä pääsisi hetkeksi talvipakkasten keskeltä lämpöiseen kultsin kanssa… mikäköhän olisi kiva kohde viikon reissulle? Aasiaan tai Afrikkaan olisi ihana lähteä, mutta sinne olisi mukava matkustaa vähän pidemmäksi aikaa. Kesämatkahaaveisiin sain kuluneella viikolla yhden ihanan uuden paikan, jossa ystäväni oli käynyt, joten kesämatkustuskohdeunelmia onkin jo useammalle tulevalle kesälle. :D Talvimatkakohde on sen sijaan vielä aika hakusessa. Jos teillä on mielessä sellaisia luonnon kauniita paikkoja, joista pääsee helposti myös kaupunkiin shoppailemaan ja missä olisi suht varma aurinko sydäntalvella, kaikki vinkit otetaan kiitollisuudella vastaan! :)

Today I watched our holiday pictures and found these nice balkony pictures which I haven’t shown earlier here. Watching these I’m already dreaming of the next trip and thinking what would be a beautiful winter holiday destination surrounded by nature but the city should be somewhere nearby as well. It would be awesome to travel to Asia or Africa but I guess that this winter one week is a maximum what I could be out of office. Any great tips anyone?

2 Responses to “Where should we travel in the winter time?”

  1. -SL says:

    Kivat kuvat! itse haluaisin matkustaa talvella Egyptiin koska siellä on niin paljon nähtävää ja se on erikoisempi kohde kun moni muu.. Toisaalta taas vaikka Dubai jättisuurine ostoskeskuksineen voisi olla kanssa hyvä kohde. Hyvää alkavaa viikkoa

    • daughter says:

      Kiitos paljon! :) Mun yksi tuttu oli ollut Dubaissa ja tykkäsi siitä kovasti. Se voisikin olla hyvä idea, täytyykin lukea siitä tarkemmin. Kiitos vinkistä! :) Egyptin pyramideilla saisi kyllä varmasti siistejä kuvia ja siellä olisi ihania rantojakin. Hyvää alkavaa viikkoa myös sulle! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>